Ledstars AB är ett svenskt startupföretag. Vår vision är att kunna erbjuda dig som kund rätt kvalitetsprodukter till det lägsta möjliga priset och detta är någonting som vi har lyckats väldigt bra med enligt oss själva och våra kunder.

Varumärket Ledstars™ skapades och grundades 2017. Idéen & visionen är att kunna erbjuda dig som kund kvalitetsprodukter till de allra bästa priserna i Norden. Utöver det strävar vi efter att erbjuda våra kunder så hög servicenivå som möjligt.

Bakom kulisserna jobbar vi med våra medarbetare ständigt med att hitta de absolut bästa  lösningarna för att kunna erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna för de lägsta priserna i Norden. Vi arbetar med fabriker i USA, Asien och Europa.

Vi ägnar en stor del av vår tid att se till att vi har så hög servicenivå som möjligt, för att våra kunder ska få all den support och hjälp de behöver. Vi på Ledstars AB vet att en långsiktig relation med kunder är A/O för företagsutveckling i det långa loppet.

Vi erbjuder många olika alternativ när det kommer till betalning. Utöver kortköp (Visa, Mastercard etc.), faktura, Klarnas delbetalning och populära "Få först. Betala sen"-alternativ, så kan vi även stolt skylta med att vara en av Sveriges första näthandlare som erbjuder Bitcoin-betalningar.

KVALITETSPRODUKTER


Vi erbjuder alltid kvalitetsprodukter på vår hemsida. Vi har mellan 1-5 års garanti på samtliga produkter.

FRI FRAKT


Vi har nästan alltid fri frakt till de flesta adresser i Norden, vi använder oss mestadels av DHL Hemleverans, utan extra kostnad.

SUPPORT 24/7


Våra medarbetare finns alltid tillgängliga online för att ge support i ärenden. Vi nås via hemsidan antingen via formuläret eller chatten.

Tillagt i din önskelista:
Min Önskelista
Du har lagt till denna produkt i din kundvagn: