Bäst & Billigast LED Ramper & Extraljus i Norden


Vår vision är att kunna erbjuda dig som kund rätt kvalitetsprodukter till det lägsta möjliga priset och detta är någonting som vi har lyckats väldigt bra med enligt oss själva och våra kunder. För detaljer om frakt och villkor kan du läsa mer på villkor & returer. Har du frågor? Kontakta oss.

Bästa & billigaste LED-ramperna och Extraljusen online till de absolut bästa priserna i Norden

Varumärket Ledstars™ skapades och grundades 2017.
Idéen & visionen för oss har alltid varit att kunna erbjuda dig som kund kvalitetsprodukter till de allra bästa priserna i Norden. Det är viktigt för oss att alltid vara i framkant och konkurrera med marknaden eftersom det i sin tur driver utvecklingen framåt och gynnar oss alla.
Vårt mål är att erbjuda dig som kund extraljus och LED-ramper på en helt ny nivå. Vi kommer alltid erbjuda kvalitetssäkrade varor med garantier, öppet köp och kundservice. Hos oss gör du ett tryggt köp och får pengarna tillbaka om du inte blir nöjd.

Vi fokuserar främst på LED Ramper, men också Extraljus och Arbetsbelysning främst till bil och fordon.

Ledstars AB erbjuder endast kvalitetssäkrade LED-produkter.
Vi fokuserar främst på LED-ramper, men även extraljus och arbetsbelysning främst till bil och fordon. LED-ramperna är av högsta kvalitet, med bl.a. äkta CREE och OSRAM lysdioder, RoHs, CE-certifierade. Visionen vi strävar efter är att vara bäst på att erbjuda våra kunder, både hobbyister och professionella, de absolut billigaste priserna på LED-produkter, samtidigt som de kvalitetssäkras med ett svenskt företag i spetsen som erbjuder all stöd och kundsupport i Sverige. Vi erbjuder många olika alternativ när det kommer till betalning, utöver kortköp (Visa, Mastercard etc.) så erbjuder vi faktura via Klarnas delbetalning och populära "Få först. Betala sen"-alternativ, så kan vi även stolt skylta med att vara en av Sveriges första näthandlare som erbjuder Bitcoin-betalningar.

Våra ljusramper är av hög kvalitet, med äkta CREE dioder, RoHs certifierade och skickas fraktfritt ända fram till din dörr!

Bakom kulisserna jobbar vi och våra medarbetare ständigt med att hitta de absolut bästa lösningarna för att erbjuda dig den bästa möjliga kundupplevelsen i branschen. Våra proffsiga kollegor på kundtjänsten finns online 7 dagar i veckan om du vill ställa frågor till oss, eller om oss och våra produkter. Vi ägnar en stor del av vår tid till att uppehålla så hög servicenivå som möjligt för att var och en av våra kunder ska få den support och hjälp de behöver. För oss är en långsiktig relation med våra kunder stommen i en god och lönsam utveckling för framtiden, så tveka inte höra av dig om du har några frågor. Dina åsikter hjälper oss att hjälpa dig!
Du får snabbt svar via Facebook-chatten här på hemsidan (även via vår Facebook-sida), online-formuläret som finns på "Kontakta oss" längst ner, eller så kan du skriva e-mail till oss på info@ledstars.se.

Genom att sälja LED Ramper, Extraljus och fordonsljus av kvalitet till extremt bra priser utvecklar vi marknaden.

Genom att sälja kvalitativa LED-ramper och extraljus billigt nog för att halvera existerande marknadspriser konkurrerar vi med marknaden som tvingas driva utvecklingen framåt. En stor förtjänst till våra framgångar har varit de unika internationella samarbeten som vi lyckligtvis främjat och vidare utvecklat. Detta med våra fantastiska medarbetare, fabriker och leverantörer i USA, Asien och Europa. Vi har även med modern teknik fått möjligheten att skapa unika handelsprocesser som öppnat upp nya sätt för de mest eftertraktade produkterna att nå konsumenter på effektivare vis. Med bl.a. moderna automatiseringsverktyg har vi lyckats effektivisera och minska kostnader mellan tillverkare och slutkunder, i sin tur har det möjliggjort för oss och våra medarbetare att erbjuda kvalitetsprodukter av högsta kvalitet från de mest eftertraktade fabrikerna till de förmånliga priser som vi målsätter att erbjuda. När du handlar genom oss kan du känna dig trygg i att vi handplockat produkterna från certifierade tillverkare som erbjuder kvalitet i världsklass.
Välkommen att fråga oss eller titta runt på hemsidan för att hitta de bästa LED-ramperna eller extraljusen just för dig!

Tillagt i din önskelista:
Du har lagt till denna produkt i din kundvagn:
TILL KUNDVAGN